Informacja Administratora

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), Dz. U. UE. L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r., dalej RODO informuję:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.6 ust.1 lit.c RODO),
3. jeżeli korzysta Pan/Pani z odnośnika na stronie będącego adresem e-mail placówki to zgadza się Pan/Pani na przetwarzanie danych w celu udzielenia odpowiedzi,
4. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
5. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
6. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
7. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
8. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
9. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
10. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu.
zamknij

Jadłospis

Dzień tygodniaŚniadanieObiadPodwieczorek

Poniedziałek, 22 wrzesień 2025

  • Mleko z płatkami kukurydzianymi, herbata z cytryną.
  • Chleb pszenny z masłem, jajko, kiełbasa tyrolska.
  • pomidor, ogórek zielony.

Alergeny: mleko, gluten, jaja.

  • Barszcz ukraiński z ziemniakami.
  • Makaron z musem owocowym
  • Jabłko, sok 100% owoców.

Alergeny: mleko, gluten, seler.

  • Herbata miętowa.
  • Chleb firmowy z masłem, makrela w oleju z zieleniną, ser żółty wiórki.
  • Ogórek zielony, pomidor.

Alergeny: mleko, gluten, ryba.

Wtorek, 23 wrzesień 2025
  • Kakao, herbata.
  • Bułka kajzerka z masłem, sałatą i wędliną drobiową.
  • Ogórek kiszony, pomidor, pomidor koktajlowy.

Alergeny: mleko, gluten.

  • Szczawiowa z makaronem.
  • ziemniaki z koperkiem, nugetsy z kurczaka, mizeria z ogórka zielonego i jogurtu naturalnego.
  • Kompot.

Alergeny: mleko, gluten, seler.

  • Herbata owocowa.
  • Chleb razowy z masłem, serki smakowe.
  • Pomidor, ogórek zielony, rzodkiewka.
  • Gruszki.

Alergeny: mleko, gluten.

Środa, 24 wrzesień 2025
  • Mleko z miodem, herbata.
  • Chleb ciemny wieloziarnisty z masłem, twarożek ze szczypiorkiem, salami chips.
  • Ogórek zielony, papryka, pomidor.

Alergeny: mleko, gluten.

  • Zalewajka z ziemniakami.
  • Kasza gryczana gulasz wieprzowy, buraczki zasmażane.
  • Sok aroniowy.

Alergeny: mleko, gluten, seler.

  • Herbata miętowa.
  • Bułka maślana z masłem
  • Budyń z sokiem malonowym
  • Śliwki, jabłka.

Alergeny: mleko, gluten.

Czwartek, 25 wrzesień 2025
  • Mleko z makaronem babuni, herbata z cytryną.
  • Chleb z dynią i masłem, bufet szwedzki (wędlina, ser żółty, kabanosy francuskie)
  • Sałata, rzodkiewka, pomidor, ogórek zielony.

Alergeny: mleko, gluten.

  • Pomidorówka z kluseczkami..
  • ziemniaki z koperkiem, pulpecik drobiowy.
  • Surówka z marchewki i jabłka.
  • Sok 100% owoców.

Alergeny: mleko, gluten ,seler.

  • Mleko, herbata.
  • Bułka grahamka z masłem, dżem truskawkowy, serek mozzarella.
  • Pomidor, ogórek zielony.

Alergeny: mleko, gluten.

Piątek, 26 wrzesień 2025
  • Cola cao na mleku, herbata z cytryną.
  • Chleb pszenny z masłem. Sałatka  z makaronu ryżowego, wędliny i ogórka zielonego.
  • Pomidor, ogórek zielony, papryka.

Alergeny: mleko, gluten.

  • Ogórkowa z zielonych ogórków z ryżem.
  • Ziemniaki z koperkiem, ryba smażona, surówka z kiszonej kapusty.
  • Kompot.

Alergeny: mleko, gluten, seler, ryba.

  • Herbata zielona.
  • Chałka z masłem i nutellą.
  • Jabłko, gruszka.

Alergeny: mleko, gluten.